Birourile de check-in TAROM au fost mutate în terminalul nou

Din 24 aprilie 2018, în noaptea dintre luni spre marți (ora 00.00), compania TAROM vă pune la dispoziție ghișeele de check-in în noul terminal al Aeroportului Henri Coandă (Terminal Plecări Extindere).

0 68

TAROM se pregătește pentru sezonul estival, când fluxul de pasageri va fi crescut. Prin urmare, tendința de dezvoltare a companiei TAROM a atras după sine dorința de a le oferi clienților condiții optime, atât în timpul zborului, cât și pe timpul de așteptare la sol.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

formalitati-check-in-tarom-aeroport

Birourile de check-in TAROM

Fără costuri suplimentare pentru companie sau pasageri, din 24 aprilie, clienții TAROM își pot face check-in-ul și în aeroport, la noile birouri aflate în terminalul nou Plecări Extindere. Din imaginile prezentate de TAROM, formalitățile de check-in pot fi făcute la birourile 66-77.

Planul strategic de revitalizare și dezvoltare pentru Compania Națională TAROM cuprinde măsuri pro-client, țintite în special pe creșterea competitivității în acest segment de piață.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »