blankblank

A început construcția unui nou centru de training Wizz Air

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian low – cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat că va deschide un nou centru de instruire până la sfârșitul anului 2018.

0 702

Centrul va dispune de două simulatoare complete Full Flight, de ultimă generație, unul fix (Fixed Base Simulator), precum și o cabină de pasageri pentru simularea unor situații de urgență reale și prevenirea de incendii (Cabin Emergency Evacuation Trainer & Real Fire Fighting Trainer).

Un nou centru de training Wizz Air

Întrucât compania aeriană își continuă creșterea puternică în Europa cu mai mult de 20% pe an și își va tripla flota în următorii ani, noul centru va permite WIZZ să crească capacitatea de instruire până la 100 de membri ai echipajului zilnic, și va crește până la mai mult de 250 în viitor, păstrând în același timp cele mai înalte standarde.

Situat la cinci minute de Aeroportul Internațional Liszt Ferenc din Budapesta, noul centru de formare în domeniul aviației va fi cel mai mare din regiune și unul dintre cele mai avansate din Europa Centrală și de Est.

Este construit eficient și ecologic, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piață. Pe lângă cele trei simulatoare și cabina de antrenament, cei 3.800 de metri pătrați vor include 14 săli de curs, o zonă de birouri, un lobby mare și o zonă pentru relaxare.

Centrul poate fi extins cu alte simulatoare suplimentare sau mai multe săli de antrenament, oferind companiei flexibilitate și spațiu pentru creșterea viitoare.

Diederik Pen, Executive Vice President și Chief Operations Officer la Wizz Air, declară: “Până la finalul anului 2018, vom avea o echipă internațională formată din mai mult de 1.000 de piloți și 2.000 de membri de echipaj de cabină care vor fi antrenați în mod regulat. Aceste numere se pot tripla în următorii 10 ani, ca rezultat al extinderii Wizz Air. Noul spațiu va îmbunătăți capacitățile noastre de formare și recrutare și va întări angajamentul față de cele mai înalte standarde de instruire din piață, sprijinind în același timp creșterea rapidă a companiei noastre”.

Cele două simulatoare Full Flight Airbus A320 vor fi livrate de CAE, unul dintre liderii mondiali în soluții de formare în domeniul aviației pentru aviația civilă, care va asigura operațiunile și întreținerea dispozitivelor de antrenament pentru următorii 10 ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.