Biletele de avion pentru București – New York cu tarife de la 396€

1 801

Așa cum v-am obișnuit, pe AirlinesTravel.ro publicăm numeroase articole cu promoții la biletele de avion. Frecvent, anunțăm cele mai atractive oferte pentru cele mai populare destinații. Din ce observăm, anul 2019 a adus multe oferte pentru ruta București – New York, un trend care va continua și în 2020.

Din păcate, România nu este legată prin intermediul zborurilor directe de Statele Unite. Așa că orice zbor spre o destinație din America trebuie să fie cu escală în principalele hub-uri din Europa.

Biletele de avion pentru București – New York

Astfel, puteți opta să zburați pe ruta București – New York via Frankfurt (Lufthansa), via Londra (British Airways), via Paris (Air France), via Amsterdam (KLM), via Istanbul (Turkish Airlines). Am enumerat principalele companii aeriene europene și principalele hub-uri ale bătrânului continent. Mai jos aveți câteva simulări pentru București – New York cu scopul de a valida tarifele promoționale.

București – New York via Londra cu British Airways

Începem cu oferta de la British Airways pentru că aici am găsit tarifele cele mai mici, pornind de la 396€ pentru zboruri dus-întors.

bucuresti-new-york-british-airways-oferta-lunile-anului

București – New York via Amsterdam cu KLM

O altă ofertă foarte bună, pentru zborurile București – New York, vine de la KLM. Tarifele pornesc de la 402€ pentru zboruri dus-întors. Zborurile sunt prin Amsterdam.

bucuresti-new-york-klm-oferta-lunile-anului

București – New York via Frankfurt cu Lufthansa

Continuăm cu oferta Lufthansa, unde tarifele pornesc de la 403€ pentru zboruri dus-întors. Escala este prin Frankfurt.

bucuresti-new-york-lufthansa-oferta-lunile-anului

Conținutul ofertei

Ce au cele 3 oferte în comun? Aceste oferte sunt la Economy Light. În aceste tarife sunt incluse: doar bagaj de mână, serviciile de catering, check-inul. Locurile sunt alocate automat. Orice alt serviciu dorit va trebui plătit suplimentar. Încă un amănunt important: ofertele se pot valida pentru călătorii de minim 7 zile în caziul Lufthansa și British Airways, respectiv 5 zile pentru KLM.

Puteți alege în funcție de compania aeriană dorită sau de alianța aeriană favorită. După cum se poate observa, avem 3 companii aeriene mari din Europa, fiecare făcând parte dintr-o alianță. British Airways este în oneworld, KLM este în SkyTeam și Lufthansa este în Star Alliance.

Despre prețurile promoționale

Prețurile promoționale sunt mereu când au nevoie companiile aeriene de a-și ocupa locurile, nu când vrem noi :). Va trebui să fiți flexibili în privința timpului pentru a vă sincroniza călătoria cu oferta. Și din experiența personală, cele mai bune prețuri nu se găsesc în weekend-uri.

Totodată, prețul poate varia în funcție de gradul de încărcare al avionului, de perioada din an, de anumite evenimente ce au loc în destinația aleasă și mulți alți factori. Așa că este bine să profitați rapid de ofertele la biletele de avion pentru că locurile sunt limitate și se vând repede.

Leave A Reply

Your email address will not be published.