blank

Bilete avion spre Canada de la 350€, cu British Airways

0 845

Ne îndreptăm cu pași repezi spre finalul acestui an. Ne mai despart 2 luni de 2020, dar asta nu înseamnă că nu ne putem plănui următoarele vacanțe pentru anul viitor. Iar eu vin cu ofertele la biletele de avion. De data asta vin cu prețuri foarte bune pentru Canada.

Uimitor, bilete de avion București – Toronto de la 350€, zboruri dus-întors. Oferta vine de la British Airways și este valabilă pentru primăvara anului viitor. Tarifele se confirmă pentru călătorii programate în martie și aprilie.

Bilete de avion spre Toronto și Montreal

Prețul promoțional de 350€ include bagajul de mână, serviciile de catering la bord și serviciul de check-in. Este prețul light. Față de promoția pentru București – New York, oferta pentru Canada nu este condiționată de numărul de nopți la destinație. Din verificările mele, tariful se validează la 5 nopți.

Un preț foarte bun avem și pentru București – Montreal, tarifele pornind de la 368€ pentru zboruri dus-întors. Prețul include bagajul de mână, serviciile de catering la bord și serviciul de check-in. Oferta se validează pentru călătorii planificate în lunile martie și aprilie.

Menționez că locurile sunt limitate, așa că nu mai zăboviți pe gânduri și profitați de aceste prețuri. Și încă un aspect. Zborurile lung-curier sunt operate cu avioane de tipul Boeing 787 sau Airbus A350.

Leave A Reply

Your email address will not be published.