fbpx Nu îmi este frică să zbor / Sute de zboruri și mii de kilometri zburați în 10 ani

Nu îmi este frică să zbor / Sute de zboruri și mii de kilometri zburați în 10 ani

0 309
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Au trecut aproximativ 10 ani de când am început să zbor. La început au fost zboruri operate intern, în România. Însă m-am îndrăgostit cu adevărat de avioane și zboruri în urma unui zbor internațional. S-a întâmplat în 2011 și am zburat cu KLM pe ruta București – Amsterdam – Berlin.

A fost zborul care a stat la baza site-ului AirlinesTravel.ro, unul dintre cele mai citite site-uri de profil din România. Și de atunci am tot zburat. Am strâns în palmares sute de zboruri și mii de kilometri zburați. Am zburat în Olanda, Portugalia, Spania, Franța, Polonia, Turcia, Egipt, Italia, Germania, Ungaria, plus multe alte zboruri în România și în afara granițelor țării. Aviația a ajuns o pasiune, iar despre pasiuni aș vorbi non-stop.

Nu îmi este frică să zbor

Încurajez oamenii să zboare, să aibă încredere în avioane și personalul navigant. Am cunoscut multe persoane cu frica de zbor, cărora am reușit să le combat aviofobia și să-i urc în avion. Însă mai sunt și oameni care nu s-au lăsat convinși să urce în avion.

Dacă și tu ai frică de zbor și vrei să-ți învingi aviofobia, hai la seminarul organizat de Fricadezbor.ro, primul site din România care privește aviația din perspectiva aviofobilor. Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie, începând cu 14:30, în incinta Romaero. Completează formularul și dă aripi aviofobiei din viața ta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.