Bilete de avion TAROM fara bagaj de cala inclus

Aviația comercială este într-o continuă transformare. Companiile aeriene caută soluții pentru a-și diversifica serviciile, ofertele și pentru a atrage cât mai mulți pasageri.

0 1.607

Trăim vremuri în care companiile low-cost și full-service își dau întâlnire în zona hibridă. Operatorii low-cost au început să creioneze pachete pentru cei ce doresc mai multe servicii, în timp ce transportatorii full-service încep să scoată pachete light, fără anumite servicii incluse.


Bilete de avion TAROM fara bagaj de cala

TAROM este o companie full-service, avânt tarife pentru pachet complet. Prețurile sunt și ele pe măsură.

Însă, începând cu 15 februarie, TAROM face prima mișcare spre diversificarea ofertelor. Pe ruta București – Budapesta, TAROM scoate primul tarif fără bagaj de cală inclus, însă păstrează celelalte servicii incluse.

– Bucureşti – Budapesta de la 109 Euro, fără bagaj de cala inclus / de la 119 Euro, cu bagaj de cala inclus în preţ. Tarifele sunt pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse.

Pentru biletele emise la tariful cu bagaj de cală inclus, limita maximă este de 23 kg (1 bagaj) în clasa economic şi 3 bagaje (fiecare maxim 23 kg) în clasa business + 1 bagaj de mână.

În continuare pasagerii se pot bucura de check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Plus serviciile gratuite la bord (catering, băuturi etc).

Sperăm ca această mișcare strategică să fie aplicată și pe alte rute, iar diferentețele tarifare să fie mai semnificative :).

Budapesta

budapesta

Budapesta nu este doar una dintre cele mai frumoase capitale europene, ci şi una uşor accesibilă. Castelul Buda, Parlamentul, Promenada de-a lungul Dunării, Podul cu Lanţuri sunt doar câteva dintre atracţiile ce fac din Budapesta o destinaţie impresionantă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.