blank

Va zbura Ernest Airlines la București și Iași?

Zilele trecute, au apărut informații despre o companie low-cost din Italia și câteva rute anunțate spre România. Va zbura Ernest Airlines la București și Iași?

0 1.220

Zilele trecute, am citit pe forumurile din Italia despre noile rute pe care ar urma să le inaugureze Ernest Airlines, un operator low-cost italian cu sediul la Milano. Printre rutele menționate am văzut: Genova – București, Verona – București, Verona – Iași și Torino – Iași.

Ernest Airlines la București și Iași

Nu punem la îndoială compania aeriană Ernest Airlines, care operează zboruri spre destinații din Italia, Albania și Ucraina. Ci modul în care se fac aceste anunțuri, ușor ezitante, fără prea multe informații și fără o corelație cu declarațiile aeroporturilor.

Aeroportul din Iași neagă existența unui acord de operare cu transportatorul aerian Ernest Airlines! Cu alte cuvinte, aeroportul din Iași neagă rutele Torino – Iași și Verona – Iași.

Evident că ne ridică semne de întrebare cu privire la seriozitatea zvonurilor. Așteptăm ca aceste informații să fie anunțate oficial și în România. Sau infirmate, după caz. Momentan, noi suntem sceptici! Și Air Vallée anunța o avalanșă de rute spre România, dar au falimentat în 2016, după 29 de ani.

Legat de rutele spre România, care ar fi fost anunțate de Ernest Airlines, informația nu apare publică pe site-ul companiei aeriene. Nici reprezentanții acesteia nu au răspuns încă la solicitările noastre prin email.

Pe canalele sociale ale companiei aeriene, singurele rute noi menționate sunt Roma – Liov și Milano Malpensa – Liov.

Ernest Airlines este o companie aeriană tânără, care a debutat în vara lui 2016. Are o flotă formată din 2 aeronave de tip A319 și A320, urmând ca alte 2 aeronave Airbus A320 să se alăture flotei. Zboră pe rute interne în Italia, iar zborurile internaționale sunt cu focus pe Tirana (Albania); Kiev (Ucraina) și Liov (Ucraina).

Leave A Reply

Your email address will not be published.