Zborurile Ryanair pentru Crăciun: 150 de copii s-au bucurat de zborul lui Moș Crăciun

1 2.042

Pe 5 decembrie, Ryanair a operat primul său zbor de Crăciun. A fost în România, pe ruta Craiova – București și a avut la bord 150 de copii români, cursă susținută de o aeronavă nouă Boeing 737-800.

Ryanair l-a adus pe Moș Crăciun pentru 150 de copii români

Copiii se află sub protecția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj și mulți dintre ei se aflau pentru prima oară la bordul unei aeronave.

Europarlamentarul român Marian-Jean Marinescu i-a însoțit pe copii. Aceștia au vizitat, în București, Târgul de Crăciun și Muzeul Național de Istorie Naturară “Grigore Antipa”, înainte de a-l întâlni pe Moș Crăciun.

Denis Barabas, Sales & Marketing Romania, Ryanair, a declarat:
“Ryanair a fost încântată să le ofere acestor copii șansa de a zbura pentru prima oară și a-l întâlni pe Moș Crăciun. Acesta a fost primul nostru “Zbor al lui Moș Crăciun” și suntem mândri să fim partenerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dolj. Sperăm ca după această experiență copiii să rămână cu amintiri deosebite și le urăm pe această cale tuturor clienților români un Crăciun fericit și un an nou 2017 liniștit.”

Florin Stancu, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a declarat:
“Acest parteneriat cu Ryanair le-a oferit copiilor o oportunitate extraordinară și suntem recunoscători Ryanair pentru că a făcut posibil ca 150 dintre copiii noștri să ajungă în nori pentru prima oară. Călătoria a fost foarte distractivă și le va face Crăciunul deosebit pentru fiecare dintre ei.”

Marian-Jean Marinescu, Europarlamentar român, a spus:
“Ryanair, îți mulțumesc! Îți mulțumesc pentru că zbori din și către Craiova. Îți mulțumesc pentru acest dar de neuitat pentru copiii din Craiova. În mod normal, conectezi orașe și oameni;, dar cu acest dar conectezi și suflete. Sunt foarte fericit pentru participarea la acest eveniment.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.