[Oferta TAROM] Bilete de avion de la 99 EUR

1 510

În perioada 2-15 februarie 2015, TAROM pune în vânzare bilete de avion începând de la 99*euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse.

Simulări de preţuri: bilete de la 99 EURO spre Amsterdam, Valencia, Roma, Paris, Madrid, Barcelona, Dubai

Oferta lansată de compania TAROM este valabilă pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între România şi orice destinaţie externă:
între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena;
între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino;
între Sibiu şi Munchen;
între Cluj – Napoca şi Viena.

Cu această ofertă, pasagerii pot călători oricând, cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015 (Paşte), 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016 (Sărbătorile de Iarnă). În cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este într-unul dintre intervalele menţinonate, oferta nu se aplică.

Biletele pot fi achiziţionate de site-ul mobil m.tarom.ro, de la agenţiile proprii TAROM şi agentii autorizati IATA.

“Dorim să fim alături de pasagerii noştri încă de la începutul acestui an şi de aceea lansăm oferte de nerefuzat. În perioada 02 – 15 februarie 2015 vom pune în vânzare bilete de avion la preţuri de la 99 *euro, pentru o călătorie dus – întors, pentru toate destinaţiile noastre externe operate cu avioane proprii pe zboruri directe”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord oferite gratuit, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit.

Oferta se supune unor termene şi condiţii:

– La această ofertă locurile sunt limitate
– Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 4 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică ; perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.
– Cu această ofertă, pasagerii pot călători oricând , cu excepţia următoarelor perioade: 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015, 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. În cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este într-unul dintre intervalele menţinonate, oferta nu se aplică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.