blank

Bilete avion București – Pittsburgh de la 294€, zboruri cu British Airways

0 589

Continunăm să scriem despre cele mai bune promoții la biletele de avion. Ne-a atras atenția, tot o ofertă British Airwas, oferta la biletele de avion pentru Pittsburgh. Tarifele pornesc de la 294€ pentru zboruri cu plecare din București via Londra.

Bilete avion Bucuresti – Pittsburgh

Recunosc faptul că am căutat să văd unde este acest oraș, Pittsburgh. Surprinzător, am aflat că este în Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Pittsburgh este un oraș și reședința comitatului Allegheny. Iar reacția mea a fost ”WOW, încă un preț foarte bun pentru Statele Unite”!.

Oferta se validează pentru călătorii programate în lunile ianuarie, februarie și martie. Condiție minimă, 7 nopți la destinație. În prețul promoțional sunt incluse bagajul de mână, serviciile de catering și serviciile de check-in. Zborurile lung-curier sunt operate cu avioane Boeing 787 Dreamliner.

Despre Pittsburgh

Pittsburgh este o destinație foarte ofertantă, dincolo de clasicele orașe New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas s și multe altele despre care am mai scris.

Pittsburgh este un oraș construit pe ambele maluri ale râului Monongahela. Aici s-au născut numeroase personalități, cum ar fi William Alfred Fowler (Premiul Nobel pentru Fizică în 1983); F. Murray Abraham (Primul Oscar pentru cel mai bun actor – 1985) plus mulți alți actori, muzicieni, fizicieni, oameni de afaceri.

Pittsburgh se mândrește cu unele dintre cele mai bune universități și școli din Statele Unite, cu instituții de cercetare și numeroase campusuri dedicate educației.

Profitați de ofera British Airways și mergeți să descoperiți Pittsburgh!

Leave A Reply

Your email address will not be published.