Bilete avion București – Tromso de la 230€, zboruri cu KLM / La un pas de Aurora Boreală

0 657

Pentru că tot se apropie sezonul rece, cum ar fi să călătoriți ieftin și confortabil spre Aurora Boreală? KLM are prețuri foarte bune pentru București – Tromso, Norvegia. Tarifele pornesc de la 230€ pentru zboruri dus-întors.

Am o listă lungă cu locuri unde vreau să ajung în această viață. Însă pe lista scurtă, top 5, este zona cercului polar artic. Vreua să văd Aurora Boreală, să admir faimoasele lumini ale nordului.

Bilete avion Bucuresti – Tromso de la 230€

O destinație foarte bună pentru a putea admira și fotografia Aurora Boreală este Tromso, Norvegia. De data asta eu voi rata această ofertă, dar sper să nu o faceți și voi.

oferta-klm-bucuresti-tromso

În urma verificărilor, tariful minim a fost confirmat pentru călătorii programate în decembrie 2019, ianuarie 2020, februarie 2020, martie 2020. Este o perioadă bună pentru vânătoarea de Aurora Boreală.

La un pas de Aurora Boreală

Se zboară pe traseul București – Amsterdam – Bergen – Tromso și retur. Zborurile sunt operate de KLM în parteneriat cu Wideroe. Pentru pasionații de avioane, Wideroe operează segmentul Bergen – Tromso cu Embraer E190-E2, unul dintre cele mai noi modele existente pe piață.

Cât despre Tromso (caută cazare în Tromso), trebuie să știți că nu este o destinație ”tristă”. Din contră, este capitala artică unde există viață de noapte, numeroase restaurante, sunt organizate competiții sportive, maratoane. Este un oraș animat.

Aștept fotografiile voastre cu Aurora Boreală fotografiată la Tromso!

Leave A Reply

Your email address will not be published.