blank

Bază Wizz Air la Suceava: două aeronave și cinci rute noi!

1 803

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, a anunțat astăzi deschiderea unei baze noi în Suceava, extinzându-și operațiunile în România. Odată cu alocarea a două noi aeronave moderne Airbus A321neo, Wizz Air oferă acum 11 rute către 7 țări de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Noua aeronavă va sprijini zborurile pe cinci noi rute, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda).

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Cu o nouă bază și două aeronave alocate în Suceava, Wizz Air își reafirmă angajamentul față de aeroporturile regionale de a oferi destinații populare la tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri, în cel mai sustenabil mod posibil. Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă.

O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri. În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marți și sâmbătă.

Wizz Air continuă să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce alocă mai multe aeronave și recrutează însoțitori de zbor. Cu rute în toată Europa, românii vor putea călători prin aceste noi zboruri Wizz Air la tarife reduse către unele dintre cele mai importante centre urbane din Europa, precum și spre destinații minunate de vacanță.

Pe lângă aceste piețe, Wizz Air mărește și frecvența a trei rute ce operează din Suceava. Frecvența zborurilor către Bologna va fi mărită la 3 zboruri pe săptămână, Milano-Bergamo la 7 zboruri și Roma-Fiumicino la 5 zboruri.

Primul zbor Wizz Air din România a decolat în 2006. De atunci, compania aeriană a devenit lider de piață în România și a transportat peste 55 de milioane de pasageri către și dinspre țara noastră, cu peste 4,5 milioane de pasageri transportați doar în 2022. Deschiderea noii baze de la Suceava, împreună cu alocarea a două aeronave Airbus A321neo, va oferi un impuls economiei locale prin crearea a 100 de locuri de muncă directe, cu compania aeriană, și a 600 de locuri de muncă indirecte*.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN SUCEAVA

RUTEZILEÎNCEPÂND CUDE LA**
Suceava – Paris-Beauvaisjoi, sâmbătă15 decembrie24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Bruxelles-Charleroiluni, miercuri, vineri16 decembrie24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Veneția-Trevisoluni, vineri16 decembrie24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Larnacamarți, sâmbătă17 decembrie24,99 EUR / 119 RON
Suceava – Eindhovenmarți, sâmbătă17 decembrie24,99 EUR / 119 RON
Leave A Reply

Your email address will not be published.