Bază easyJet la Berlin Tegel și zboruri interne și internaționale

După falimentul Airberlin, activele companiei au fost împărțite între Lufthansa, easyJet și alte transportatori. EasyJet a primit aprobare de a prelua 25 de aeronave, 1000 de angajați, plus sloturi operaționale și alte bunuri.

0 1.101

Bază easyJet la Berlin Tegel, din 5 ianuarie 2018. Astfel, pentru perioada 5 ianuarie – 24 martie 2018, easyJet a pus la vânzare peste 1 milion de bilete de avion pe zboruri interne și internaționale, care vor fi operate de la baza Berlin Tegel.

Bază easyJet la Berlin Tegel

Conform programului anunțat, easyJet va opera 4 rute interne, care vor lega Berlin Tegel de Düsseldorf, Frankfurt, München și Stuttgart.

baza-easyjet-berlin-tegel-zboruri

Totodată, vor fi lansate 15 rute internaționale spre Budapesta, Catania, Budapesta, Copenhaga, Fuerteventura, Helsinki, Madrid, Milano Malpensa, Palma de Mallorca, Pahos, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino, Stockholm, Tel Aviv, Viena și Zurich.

Zboruri interne și internaționale

Pe ruta Berlin Tegel – Zurich și Berlin Tegel – Viena, easyJet va opera până la 68 de zboruri săptămânale. Spre Stockholm, Paris, Copenhaga și Palma de Mallorca, vor fi operate până la 28 de zboruri săptămânale. Tarifele pornesc de la 42 EURO.

Astfel, easyJet își consolidează activitatea din/spre Berlin. Transportatorul low-cost britanic deserveste peste 50 de rute de la baza Berlin Schoenefeld, care a fost deschisă în 2004.

Leave A Reply

Your email address will not be published.