Bază Blue Air la Chișinău, a 10-a din rețeaua transportatorului român (Video)

Astăzi, în cadrul unui eveniment important care a avut loc pe platforma aeroportului de la Chișinău, oficialii Blue Air și Air Moldova au anunțat parteneriatul și au prezentat planurile de viitor.

0 158

Astăzi a fost o zi importantă pentru Air Moldova și Blue Air. În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc pe platforma aeroportului de la Chișinău, oficialii celor 2 companii au anunțat parteneriatul și planurile de viitor. Vă reamintim că Blue Air a cumpărat Air Moldova.

Marius Puiu, directorul general Blue Air, a declarat că sunt 3 axe în dezvoltarea Air Moldova. Vor crește flota, vor crește numărul de rute, dar vor dezvolta și servicii la standarde înalte și prețuri accesibile. A felicitat angajații Air Moldova și le-a urat ”bun venit” în familia Blue Air.

Bază Blue Air la Chișinău

O declarație interesantă vine de la Tudor Constantinescu, directorul comercial Blue Air, care a anunțat a 10-a bază a companiei. Oficial, a 10-a bază Blue Air este la Chișinău. Și totodată, celelalte baze Blue Air devin baze Air Moldova. Rămâne de văzut ce rute vor lansa oficial de la Chișinău.

La Mare cu Avionul

blueair-chisinau-1

blueair-chisinau

airmoldova-chisinau

airmoldova-blueair-chisinau-1

airmoldova-blueair-chisinau

Pentru declarațiile complete, vă invit să urmăriți imaginile înregistrate de la conferința de presă. Delegația Blue Air a zburat la Chișinău cu aeronava Boeing 737-800 (YR-BMP) în livery ”Carol I”.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »