Bază Blue Air la Chișinău, a 10-a din rețeaua transportatorului român (Video)

Astăzi, în cadrul unui eveniment important care a avut loc pe platforma aeroportului de la Chișinău, oficialii Blue Air și Air Moldova au anunțat parteneriatul și au prezentat planurile de viitor.

0 652

Astăzi a fost o zi importantă pentru Air Moldova și Blue Air. În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc pe platforma aeroportului de la Chișinău, oficialii celor 2 companii au anunțat parteneriatul și planurile de viitor. Vă reamintim că Blue Air a cumpărat Air Moldova.

Marius Puiu, directorul general Blue Air, a declarat că sunt 3 axe în dezvoltarea Air Moldova. Vor crește flota, vor crește numărul de rute, dar vor dezvolta și servicii la standarde înalte și prețuri accesibile. A felicitat angajații Air Moldova și le-a urat ”bun venit” în familia Blue Air.

Bază Blue Air la Chișinău

O declarație interesantă vine de la Tudor Constantinescu, directorul comercial Blue Air, care a anunțat a 10-a bază a companiei. Oficial, a 10-a bază Blue Air este la Chișinău. Și totodată, celelalte baze Blue Air devin baze Air Moldova. Rămâne de văzut ce rute vor lansa oficial de la Chișinău.

blueair-chisinau-1

blueair-chisinau

airmoldova-chisinau

airmoldova-blueair-chisinau-1

airmoldova-blueair-chisinau

Pentru declarațiile complete, vă invit să urmăriți imaginile înregistrate de la conferința de presă. Delegația Blue Air a zburat la Chișinău cu aeronava Boeing 737-800 (YR-BMP) în livery ”Carol I”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.