Barcelona va organiza târgul turistic B-Travel în luna iunie

0 56

Târgul turistic B-Travel va avea loc în Barcelona în perioada 11-13 iunie ​​„cu o ediție care își propune să contribuie la reactivarea sectorului turistic spaniol, o industrie afectată în special de efectele pandemiei și fundamentală pentru economia”, potrivit Fira de Barcelona.

„Evenimentul reprezintă reluarea activității Fira de Barcelona și ​​va reuni un eșantion larg al celor mai bune destinații locale, regionale, naționale și internaționale. Prezentările vor avea loc în proximitate Palatului 8 al târgului Montjuïc”. În orice caz, spectacolul va avea un format „adaptat situației actuale și cu toate măsurile de securitate incluse”.

În plus, ediția din 2021 a B-Travel „va promova proximitatea și turismul durabil, fără a neglija promovarea destinațiilor mai îndepărtate și mai sigure pentru un public, precum Catalonia, care constituie cea mai mare piață pentru călătorii din sudul Europei.”

Președintele comitetului de organizare, Martí Sarrate, a subliniat „importanța organizării acestui eveniment în circumstanțele actuale pentru a răspunde nevoii sectorului turismului de a avea o platformă comercială și informativă precum B-Travel”. În același timp, el a subliniat rolul spectacolului ca „un catalizator esențial pentru promovarea activității tuturor agenților care alcătuiesc turismul național”.

Barcelona va organiza târgul turistic B-Travel între 11- 13 iunie.

La rândul ei, Directorul Fira de Barcelona – Marta Serra, a explicat că: „organizația a lucrat îndeaproape cu toți reprezentanții sectorului, de la companii la agenții de turism, până la organizații de promovare naționale și internaționale, pentru a proiecta un eveniment care să fie util pentru interesele și atractivitatea lor pentru vizitatorul, cu mai multă dorință ca niciodată să călătorească din nou.”

Printre expozanții deja confirmați ai B-Travel, vor fi prezenți Renfe, Agència Catalana de Turisme, Andaluzia, Aragon, Asturias, Castilla y León, Insulele Baleare, Insulele Canare, Extremadura, Regiunea Murcia-Costa Cálida și Comunitatea Valenciană, printre altele, prin intermediul agențiilor lor de promovare a turismului. De asemenea, la acest eveniment vor participa și țări precum Indonezia sau Maroc, dar și orașul croat Zagreb, printre alți expozanți internaționali.

Pentru a garanta siguranța operatorilor, expozanților și vizitatorilor, în B-Travel 2021 se va aplica protocolul de prevenire și securitate împotriva Covid-19 pe care Fira de Barcelona l-a dezvoltat, cu sfatul Spitalului Clínic de Barcelona. Instituția târgului a primit, de asemenea, sigiliul internațional Safe Travels acordat de World Travel and Tourism Council (WTTC).

B-Travel va deveni astfel primul eveniment pe care Fira de Barcelona îl va organiza în acest an.

B-Travel va deveni astfel primul eveniment pe care Fira de Barcelona îl va organiza în acest an, „într-un moment în care instituția își reia activitatea pentru a fi un motor economic și social care si contribuie la redresarea post-pandemică”.

Este planificat ca, pe lângă acest eveniment, să se desfășoare și ISE – cel mai mare eveniment din sectorul audiovizual din Europa. Evenimentul va avea loc în perioada 1 – 2 iulie, cu un format hibrid adaptat contextului actual. De asemenea, la sfârșitul lunii iunie vor mai avea loc și MWC Barcelona și 4YFN. În luna iulie, va avea loc târgul de comerț electronic eShow, congresul privind SDG-urile, BForplanet și Automobile Barcelona, ​​printre altele.

După vară, Fira își va recupera treptat activitatea normală cu spectacole precum Seafood, Expoquimia, IoT Solutions World Congress, Boat Show, Caravaning sau Smart City World Congress.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.