blank

Bamboo Airways a inaugurat a două rută spre Europa: Hanoi – Londra!

0 396

Bamboo Airways a deschis o nouă rută non-stop care leagă Vietnam și Marea Britanie, în timp ce transportatorul continuă să-și avanseze planurile de expansiune pe distanțe lungi.

Zborurile între Aeroportul Internațional Noi Bai din Hanoi (HAN) și Londra Heathrow ( LHR ) vor fi operate inițial cu o frecvență de două rotații pe săptămână, folosind avioane Boeing 787-9. 

Aceasta este a doua rută europeană spre care zboară Bamboo Airways, după cea lansată în februarie: Hanoi – Frankfurt. Compania aeriană vietnameză studiază piața pentru a introduce ruta Ho Chi Minh City – Frankfurt, dar are în vizor și destinații precum Berlin sau Munchen.

Ross Baker, CCO London Heathrow, a declarat că noua legătură Bamboo Airways la Londra va ajuta companiile britanice să-și sporească accesul la piața vietnameză, oferind, de asemenea, mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber.

Intrarea companiei Bamboo Airways pe piața londoneză vine la câteva zile după ce Vietnamul a început să primească turiștii internaționali după doi ani de interdicții de călătorie. Din 15 martie, călătorii complet vaccinați au voie să intre, atâta timp cât respectă cerințele Vietnamului privind testarea COVID-19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.