blank

Vietnam va ridica toate restricțiile pentru zborurile internaționale, din 15 februarie!

0 638

Vietnam va ridica restricțiile asupra zborurilor internaționale începând cu 15 februarie. Frecvența zborurilor va fi restabilită la nivelurile de dinainte de pandemie. Acest lucru a fost relatat duminică, 13 februarie, de ziarul de stat Tuoi Tre, citându-l pe directorul adjunct al Administrației Aviației Civile din Vietnam, Dinh Viet Son.

Se observă că autoritățile țării și-au informat deja partenerii despre acest lucru și doar China nu a fost încă de acord să reia zborurile comerciale cu Vietnam. Statul din Asia de Sud-Est a mers treptat spre deschiderea granițelor sale. De la începutul anului, zborurile au fost reluate în mod experimental pe 15 piețe. În același timp, Vietnam a relaxat restricțiile covid pentru călători.

Pasagerii zborurilor internaționale nu trebuie să facă teste rapide suplimentare pentru coronavirus la sosire, carantina a fost redusă de la 7 la 3 zile. În vacanță, va trebui să faceți teste PCR gratuite în prima și a treia zi. Vietnam a început să accepte nu doar turiștii vaccinați, ci și recuperați cu COVID-19, cu un certificat valabil nu mai mult de 6 luni. Turiștii au voie să intre în Vietnam doar cu un voucher turistic de la un touroperator.

Reamintim că autoritățile vietnameze se așteaptă să deschidă complet granițele pentru cetățenii străini cel târziu în aprilie. Acum călătorii sunt acceptați de mai multe provincii. Cu toate acestea, pentru a restabili turismul în țară, sunt necesare permisiuni suplimentare pentru primirea oaspeților străini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.