blank

A fost găsită una dintre cele două cutii negre ale avionului Boeing 737, prăbușit în China

0 653

Salvatorii au găsit unul dintre înregistratoarele de zbor ale avionului Boeing 737 care s-a prăbușit în sudul Chinei, cu peste 130 de persoane la bord, au declarat oficialii. Autoritățile de reglementare și compania aeriană se confruntau cu o presiune din ce în ce mai mare pentru a publica mai multe informații despre dezastru.

Dispozitivul recuperat de pe avionul China Eastern Airlines ar fi fost înregistratorul de voce din cabina de pilotaj, au declarat oficialii în timpul unei scurte conferințe de presă. Au fost recuperate și mai multe fragmente ale aeronavei, au adăugat aceștia.

Nu au fost găsiți supraviețuitori și este din ce în ce mai puțin probabil ca cineva de la bord să fi ieșit în viață.

China se confruntă cu cel mai mare dezastru aviatic din ultimii 10 ani. Din păcate este prea devreme pentru un răspuns corect și pertinent despre cauzele ce au dus la prăbușirea avionului, iar presa și oamenii pun tot mai multe presiuni pe autorități.

Până la această oră se știe că aeronava Boeing 737-800 era de generație nouă, cu vârsta de aproximativ 6 ani. Căpitanul a fost angajat în 2018 și avea 6.709 de ore de experiență de zbor, primul copilot a avut 31.769 de ore de experiență de zbor, iar al doilea copilot a avut 556 de ore de experiență de zbor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.