Bacau – Liverpool cu Wizz Air, din 6 decembrie 2020.

0 1.053

La finalul lunii octombrie, Wizz Air va inaugura noua bază de la Bacău. Bine, asta se va întâmpla dacă nu vor exista alte restricții de călătorie și vor exista pasageri pe zboruri. Unul dintre cei mai mari transportatori low-cost din Europa de Est a decis să aloce 2 avioane la Bacău și să deschidă 12 rute noi. Printre rutele anunțate se regăsește și Bacău – Liverpool.

Inițial, această rută era programată să debuteze pe 29 octombrie. Însă primele zboruri în sistemul de rezervări apar începând cu 6 decembrie. Poate Moș Nicolae vine cu vești bune și nu mai avem modificări de orar.

Pentru început, sunt programate 2 zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică. Tarifele pornesc de la 69 lei/segment, preț în care aveți inclus un bagaj mic de mână. Mai jos aveți și programul zborurilor.

Bacău – Liverpool cu Wizz Air

W6 3905 Bacău 06:25 – 08:00 Liverpool
W6 3906 Liverpool 08:30 – 13:45 Bacău

Acesta va fi a doua rută Wizz Air cu zboruri directe între Bacău și Marea Britanie. Prima este Bacău – Londra, care va debuta pe 9 octombrie.

Liverpool este oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Merseyside în regiunea North West England. Este unul dintre principalele orașe engleze, zona metropolitană având peste 800.000 locuitori. În Secolul XIX, Liverpool era considerat al doilea port al Imperiului Britanic după Londra. Vechiul oraș portuar Liverpool a fost înscris în anul 2004 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Leave A Reply

Your email address will not be published.