Azur Air din Rusia a reluat zborurile cu pasageri

0 316

Azur Air, o importantă companie din Rusia și cu activități de tip charter, a reluat operațiunile cu pasageri. După 3 luni de pauză, Azur Air a revenit în zbor. Dar nu pe rutele turistice internaționale, ci pe câteva rute turistice interne din Rusia.

Azur Air opereaza zboruri charter cu pasageri

De la 1 iulie, Azur Air transportă turiștii din 12 orașe din Rusia (Moscova, Sankt Petersburg, Ufa, Kazan, Ekaterinburg, Vladivostok, printre altele) spre două stațiuni populare – Sochi și Abakan. Zborurile sunt operate cu aeronave de tipul Boeing 767-300ER.

În perioada de lockdown, cât au fost blocate zborurile cu pasageri, Azur Air a convertit avioanele Boeing 777 și 767 pentru a transporta marfă. În prezent, Azur Air deține o flotă formată din 31 de avioane. Cea mai noua achiziție este un Boeing 757-200, care a fost recepționat la începutul lunii iunie.

Înainte de pandemie, Azur Air a fost cel mai mare operator charter din Rusia și s-a clasat pe locul 7 în topul celor mai mari companii aeriene din țară. A fost cu siguranță una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din industrie. Anul trecut, Azur Air a adăugat 6 aeronave wide-body în flota sa. Asta a dus la o creștere de 36.6% a traficului de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.