Urmăriți aventurile prin care trec Speak și Ștefania în Seychelles, Jakarta și Bali. Show-ul ”Aventura, strigați ura!” este pe VOYO!

0 509

După ce Speak și Ștefania au făcut show la Asia Expess în 2019, ajungând în finală, iată că cei doi s-au mutat la Pro TV. Mai precis, Speak și Ștefania se văd pe Voyo, din 22 februarie, cu show-ul digital ”Aventura, strigați ura!”.

Speak și Ștefania au început anul cu o aventură în mai multe locuri exotice precum Dubai, Seychelles (una dintre cele mai exotice insule), Jakarta și Bali. Ceea ce se anunța a fi o vacanță liniștită s-a transformat într-o aventură plină de suspans și situații neașteptate. Vă reamintim că cei doi, Speak şi Ştefania, foștii concurenți de la Asia Express, au fost izolați într-un hotel din Jakarta după ce au fost depistați pozitiv COVID-19.

“«Aventura, strigați ura!» este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine și Ștefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanță prelungită, o vacanță în care am vrut să combinăm, cum am știut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripețiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport și testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare și așa a ieșit un jurnal de călătorie autentic și plin de haz. Garantez că vă veți distra cu noi și nu doar atât, veți vedea peisaje de vis și detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a declarat Speak.

Episoadele ”Aventura, strigați ura!”pot fi urmărite și pe canelel de YouTube ale lui Speak și Stefania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.