Canada va renunța la testul COVID-19 pentru toți călătorii vaccinați

0 472

Într-o nouă mișcare, Canada a decis să elimine testele COVID-19 pentru călătorii complet vaccinați. Noua regulă va intra în vigoare de la 1 aprilie 2022. Potrivit rapoartelor, guvernul din Canada nu a făcut public încă știrea, dar speculațiile presei internaționale sugerează că știrea va fi făcută publică în curând.

Guvernul canadian a decis să elimine necesitatea unui test COVID-19 pentru călătorii care intră în țară prin toate cele trei moduri de transport. Pentru cei care sunt parțial sau nevaccinați, cerința de testare înainte de intrare va fi în continuare în vigoare. 

Canada, la fel ca majoritatea țărilor din întreaga lume, a intrat în izolare și a început să impună noi restricții după izbucnirea variantei Omicron a virusului. Acum, Omicron pare să fi dispărut.

Guvernul federal din Canada a fost totuși mai precaut în ceea ce privește abordarea sa de relaxare a restricțiilor în comparație cu guvernele provinciale. Ontario, de exemplu, a anunțat săptămâna trecută că va elimina toate restricțiile legate de pandemie până la sfârșitul lunii aprilie. Anunțuri similare au fost făcute în Alberta și Quebec.

Transportatorii aerieni canadieni ar putea beneficia enorm de pe urma acestei mișcări, deoarece călătorii ar fi mai deschiși acum să călătorească în Canada. Necazul de a obține un test COVID, chiar și costul fiecărui test, poate fi un factor negativ pentru călătorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.