RATB va suplimenta numărul de autobuze pe traseele 780 şi 783

5 1.857

Aşa cum era de aşteptat, RATB va suplimenta numărul de autobuze pe liniile către Aeroportul Henri Coanda. A fost nevoie de 3 zile ca Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti (AMTB) să ceară suplimentarea traseelor RATB 780 şi 783. Se pare că s-au convins că numărul de călători a crescut considerabil după mutarea liniilor low-cost pe Otopeni.Astfel, numărul de autobuze pe linia 780, care face legatura între Gara Basarab şi Aeroportul Henri Coanda, va fi suplimentat cu 34%.

Pe traseul 783, între Piaţa Unirii şi Aeroportul Henri Coanda, numărul de autobuze va creşte cu 20% în zilele lucrătoare şi cu 50% în zilele de sâmbătă şi duminică.

De asemenea, a fost redus şi intervalul de timp la care vor circula autobuzele, de la 35 la 25 minute pentru linia 780 şi de la 30 la 15 minute pentru linia 783.

Eu cred că se vor mai lua ceva măsuri cu privire la transportul călătorilor spre Aeroportul Otopeni, poate chiar şi pe timp de noapte!

5 Comentarii
 1. ioana says

  va rog sa ma ajutatii cu mici informatii despre programul
  RATB 783 de la Aeroportul Heri Coanda la Piata Uniri 2 cel de zi programul in doresc sa il stiu va multumesc cu speranta ca voi fi bine informata

  1. Sorin Rusi says

   – aici aveti programul spre Piata Unirii

   – aici aveti programul spre aeroport

Leave A Reply

Your email address will not be published.