Austrian Airlines reia zborurile spre 15 destinatii, inclusiv spre Bucuresti si Sibiu

0 768

Miercuri seara (29 iulie), guvernul federal austriac a anunțat că interdicțiile de zbor spre destinații din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Kosovo, Muntenegru, Egipt, Macedonia de Nord, România, Serbia, Marea Britanie, Suedia și Ucraina vor expira la 31 iulie. Ceea ce s-a și întâmplat.

Zboruri Austrian Airlines spre Bucuresti si Sibiu

Iar de la 1 august, zborurile au putut fi reluate, inclusiv România – Austria. Austrian Airlines a anunțat reluarea zborurilor spre 15 destinații, inclusiv spre București (10 zboruri săptămânale) și Sibiu (4 zboruri săptămânale).

Zborurile către București, Chicago, Pristina și Sarajevo au putut fi operate din 31 iulie. Zborul programat spre București a decolat pe 31 iulie și a aterizat la Otopeni pe 1 august, 00:06.

De la 1 august, Austrian Airlines va zbura din nou spre Belgrad, Cairo, Kiev, Londra, Podgorica, Sibiu, Skopje, Sofia, Stockholm, Tirana și Varna. Următoarele frecvențe sunt planificate pentru luna august.

Dacă aveți în plan să călătoriți la Viena, trebuie să țineți cont de noile condiții de călătorie și de intrare în Austria. Pe site-ul Austrian Airlines, puteți găsi mai multe informații actualizate despre călătorii în timpul pandemiei, programele de zbor, reglementările de rezervare. Informațiile sunt actualizate în timp real.

Leave A Reply

Your email address will not be published.