blank

Austrian Airlines a suspendat zborurile până pe 7 iunie (video)

1 910

Update 14 mai 2020: Austrian Airlines a anunțat prelungirea perioade de suspendare a zborurilor până pe 7 iunie. Din cauza restricțiilor de călătorie aplicate la nivel mondial, cererea de bilete de avion este încă scăzută. Guvernul federal austriac a anunțat că Austria își va redeschide granițele cu Germania și, eventual, cu alte țări, abia din 15 iunie.

Update 16 aprilie 2020: Din păcate, interdicțiile de călătorie la nivel global continuă să fie în vigoare sau chiar au fost extinse în unele cazuri. Din acest motiv, Austrian Airlines trebuie va prelungi perioada de suspendare a zborurilor cu încă două săptămâni, respectiv de la 3 mai 2020 până la 17 mai 2020.

Știrea inițială: Pe 19 martie 2020, Austrian Airlines a suspendat toate zborurile. Inițial, această măsură era luată până pe 28 martie 2020. Dar având în vedere circumstanțele extraordinare ale pandemiei COVID-19 și restricțiile de călătorie impuse în UE și în alte state, Austrian Airlines a luat decizia de a suspenda toate zborurile până pe 19 aprilie.

Toți cei aproximativ 7000 de angajați au fost trecuți în somaj tehnic sau au trecut la program scurt de lucru, dar se va asigura plata până la 90% a salariilor.

În tot acest timp, până la 19 aprilie 2020, Austrian Airlines va păstra câteva avioane în stare operativă pentru a răspunde promt solicitărilor sosite din partea guvernului austriac. Va opera zboruri de repatriere, umanitare și cargo.

This is no „Goodbye” – it’s just a „See you later”!

Leave A Reply

Your email address will not be published.