Aegean Airlines suspendă toate zborurile internaționale, din 26 martie 2020

2 1.155

Aegean Airlines suspendă toate zborurile internaționale, îmcepând cu 26 martie 2020. Ca și în cazul altor companii aeriene, noul coronavirus afectează indirect compania aeriană elenă.

Având în vedere circumstanțele extraordinare ale pandemiei COVID-19, restricțiile de călătorie impuse de Grecia, UE și alte state, precum și măsurile recent adaptate pentru restricționarea mișcărilor inutile în Grecia, Aegean este obligată să continue cu suspendarea temporară a zborurilor internaționale.

Aegean Airlines suspendă toate zborurile internaționale

Începând de joi, 26 martie și până la 30 aprilie, toate zborurile internaționale, din toate bazele AEGEAN, vor fi suspendate temporar. Vor fi operate un număr mic de zboruri săptămânale de la Atena la Bruxelles, pentru a menține conectivitatea țării cu centrul administrativ al UE.

La începutul acestei săptămâni, urmând directiva Autorității Aviației Civile (NOTAM), toate zborurile către și dinspre Marea Britanie vor fi suspendate (ultimele zboruri spre / dinspre Londra au avut loc pe 23 martie).

Trebuie menționat că AEGEAN, în colaborare cu Secretariatul General pentru Protecția Civilă și cu Ministerul Afacerilor Externe, va continua, la cererea autorităților elene, să opereze zboruri de repatriere sau alte zboruri de urgență, în cazul în care apar.

Se menționează că 8 zboruri de repatriere au fost deja operate de AEGEAN din Maroc, Spania, Republica Cehă, Polonia, Serbia și Georgia în numele statului grec și 1 zbor din Londra către Larnaka în numele Republicii Cipru.

AEGEAN informează că, deocamdată, va menține un serviciu de zbor cu frecvență limitată pentru toate rețelele interne, urmărind să faciliteze conectivitatea esențială minimă pentru nevoile insulelor.

Pasagerii sunt încurajați să viziteze site-ul companiei www.aegeanair.com, deoarece toate informațiile conexe cu privire la anulările zborului sau la procesul de înregistrare a voucherului, deja oferit de AEGEAN, sunt disponibile online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.