Austrian Airlines a introdus conceptul de catering „Austrian Melangerie” pentru zborurile pe distanțe scurte și medii.

0 1.615

Strudel de mere, șnițel de pui, pâine de arpagic sau Brettljause – însoțite de un Melange, un suc de mere, „g’spritzt” sau un pahar de vin. Începând cu 18 martie, pasagerii clasei economice Austrian Airlines din zborurile europene vor putea alege gama diversificată și de înaltă calitate a produselor oferite de „Austrian Melangerie”.Noul concept de catering este disponibil pentru zborurile cu un timp de zbor de până la trei ore. Calitatea, regionalitatea și selecția sunt în centrul noii oferte. Mâncărurile proaspete sunt făcute de marca DO & CO „Henry for Austrian”, în timp ce cafeaua și ceaiul sunt furnizate de Julius Meinl.

În funcție de nevoile și gusturile lor personale, oaspeții clasei Economy ai Austrian Airlines pot alege din selecția „Austrian Melangerie”. Pe toate zborurile europene, sunt disponibile gustări austriece dulci și sărate, cum ar fi Mannerschnitten, Mirabell Mozartkugeln, Soletti Salzstangerl sau migdale organice de la compania austriacă Landgarten, precum și băuturi răcoritoare.

Selecție individuală și produse clasice austriece.

blank

La zborurile care durează 50 de minute sau mai mult, este disponibilă o ofertă extinsă. De exemplu, pasagerii pot alege între un strudel de mere, un rulou de fermier vegetarian sau un tort Sacher original. În plus, sunt oferite o selecție de băuturi calde de la Julius Meinl, precum și vin și bere austriace. La zborurile de 85 de minute sau mai mult, nu trebuie uitate felurile principale, cum ar fi șnițelul de pui cu cartofi de pătrunjel sau un Bol Poké Alpin cu păstrăv afumat.

Băuturile alcoolice, cum ar fi gin și șnapps de la distileria principală Reisetbauer completează oferta. Gustările vor fi disponibile de la 2 euro, băuturile de la 3 euro, prețul pentru felurile principale începe de la 9 euro. Apa este furnizată gratuit la cerere pasagerilor. Ca un cadou dulce, toți pasagerii vor primi un taler de ciocolată de la Salzburg Schokolade.

blank

Detalii despre noua ofertă de catering pentru zborurile europene și meniul valabil începând cu 18 martie pot fi găsite la https://www.austrian.com/at/en/austrian-melangerie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.