Wizz Air se extinde la Belgrad. Aloca un avion A321 și lansează 9 rute noi.

1 7.209

Wizz Air a anunțat extinderea operațiunilor sale din Serbia, adăugând un nou avion Airbus A321 la baza din Belgrad, precum și schimbarea celor 2 avioane existende cu noul model Airbus A321. Din august 2020, Wizz Air va avea 3 aeronave moderne de tip A321 la baza din Belgrad, ceea ce înseamnă și o creștere importantă a capacității de transport. Conform calculelor, anual, vor fi 1.31 locuri la vânzare de la baza din Belgrad.

Revenind la noua aeronavă, care va fi alocată în iulie, aceasta va putea susține o expansiune masină a operațiunilor de la baza din Belgrad, Wizz Air anunțând 9 rute noi.

Wizz Air se extinde la Belgrad

Din iulie 2020, Wizz Air va zbura de la Belgrad și spre: Hamburg, Köln, Friedrichshafen (Germania), Bruxelles Charleroi (Belgia), Milano Malpensa (Italia), Lisabona (Portugalia), Barcelona El Prat (Spania), Oslo Sandefjord Torp (Norvegia), Turku (Finlanda). Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației Wizz.

Wizz Air se extinde la Belgrad

Istoria WIZZ în Serbia a început în 2010, odată cu primul zbor operat de la Belgrad. Acest a fost unul dintre primele aeroporturi din regiunea SEE pentru Wizz Air cu zboruri către Dortmund și Londra.

Din acel moment, Wizz Air și-a extins constant operațiunile, transportând până în prezent peste 5 milioane de pasageri din și spre Serbia. Din iulie, Wizz Air va zbura pe 28 de rute – 16 țări, de la 2 aeroporturi din Serbia: 23 de rute din Belgrad și 5 rute din Niš.

Leave A Reply

Your email address will not be published.