blankblank

Australia a început dezvoltarea unui pașaport Covid-19 pentru călătorii internaționale

0 461

Guvernul australian a început să dezvolte un pașaport de vaccin pentru călătorii internațională. Acesta a atribuit un contract companiei internaționale Accenture pentru dezvoltarea unei aplicații digitale, a raportat The Guardian.

„Declarațiile vor înlocui cardurile de pasageri primite și declarațiile de călătorie Covid-19, capturând informații, inclusiv statutul de vaccinare, pentru a facilita călătoriile internaționale în Australia”. Ministrul afacerilor interne, Karen Andrews, a declarat că „va sprijini redeschiderea în condiții de siguranță a frontierelor internaționale ale Australiei, și susține pașaportul digital care va verifica statutul de vaccinare al deținătorului.”

Între timp, compania aeriană Qantas a declarat că zborurile directe între Marea Britanie și Australia vor fi restabilite numai dacă regulile de carantină vor fi eliminate – măcar parțial – de către guvernul australian. Compania australiană are în plan să reia zborurile internaționale între Heathrow și Sydney, Perth și Melbourne începând cu data de 19 decembrie.

Cea mai populară destinație pentru rezervări este Londra, atât din Sydney, cât și din Melbourne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.