fbpx Atunci și acum: vedeti impactului COVID-19 asupra traficului aerian

Atunci și acum: vedeti impactului COVID-19 asupra traficului aerian

0 2.167
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Flightradar24 a compilat statistici și a realizat grafice comparative prin intermediul cărora puteți vedea impactul COVID-19 asupra traficului aerian.

Au fost create câteva imagini interactive ”înainte și după” pentru a exemplifica scăderea dramatică a operațiunilor aeriene în întreaga lume.

Conform IATA, până în prezent au fost anulate peste 2 milioane de zboruri. Peste 15200 de avioane sunt reținute la sol. O întreagă industrie s-a oprit!

Trafic aerian global

Pe 7 martie, la ora 15:00 UTC – 15 012 zboruri vs. 7 aprilie cu 5 275 zboruri

Traficul aerian in Europa

Cerul Europei s-a golit considerabil. Diferentele dintre martie si aprilie se pot remarca foarte usor.

Traficul aerian in Asia de Est

In Asia de Est, comparatia o facem intre 7 ianuarie si 7 aprilie. In China, scaderea traficului aerian a inceput in prima saptamana din ianuarie. Scaderea este cu aproximativ 60% fata de o perioada normala.

Traficul aerian in America de Nord

In America de Nord, numarul zborurilor a scazut considerabil, dar inca putem vedea multe zboruri in Statele unite. Pe 7 martie au fost 8,400 de zboruri, iar pe 7 aprilie au afost doar 2,950 de zboruri.

Traficul aerian in India si Orientul Mijlociu

7 martie vs. 7 aprilie la ora 04:00 UTC. India a suspendat aproape toate zborurile pentru pasageri, permitand doar zboruri de evacuare si salvare. Principalii transportatori din Orientul Mijlociu operează cateva zboruri speciale.

America de Sud

7 martie vs. 7 aprilie, la ora 18:00 UTC. 80% mai puține zboruri.

South America 7 MarchSouth America 7 April

De la Kuala Lumpur la Christchurch

6 martie vs. 6 aprilie. Australia si Noua Zeelanda au inchis zborurile internationale de pasageri. Malaezia si Singapore au implementat restrictii de calatorie ceea ce au limitat numarul zborurilor.

Oceana MarchOceana April

Traficul aerian global va continua sa scada pe parcursul lunii aprilie. Companiile aeriene isi vor reduce și mai mult programele de zbor, in special tari precum Statele Unite. Companiile aeriene vor suspenda si mai multe zboruri in decursul acestei saptamani

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.