blank

AtlasGlobal a suspendat toate zborurile și operațiunile comerciale

0 818

Este oficial! În această seară, pe 26 noiembrie 2019, AtlasGlobal a anunțat că a suspendat toate zborurile și toate operațiunile comerciale. Motivul invocat: restructurarea și reorganizarea. Teoretic, suspendarea zborurilor va fi până pe 21 decembrie.

AtlasGlobal este / era o companie aeriană turcească, cu baza principală la Istanbul Airport. Flota AtlasGlobal este formată din 18 aeronave, printre care 18 x A321, 1 x A330 și 3 x A320. O parte dintre acestea au fost predate companiei de leasing.

AtlasGlobal a suspendat toate zborurile

Ca operațiuni, AtlasGlobal zbura regulat spre 24 de destinații din Turcia, Rusia, Olanda, Egipt, Arabia Saudită, plus multe alte destinații. Dar opera și foarte multe zboruri de tip charter. Avea inclusiv operațiuni din și spre destinații din România, în special spre Antalya.

Mesaj AtlasGlobal suspendare zboruri

Dacă aveți bilete cumpărate la AtlasGlobal, încercați să mai recuperați ceva din ele. Conform anunțului făcut de AtlasGlobal, procedurile de schimbare / rambursare a biletelor de avion va fi anunțată pe 16 decembrie 2019. Luați legătura cu operatorul aerian, scriind la adresa [email protected] și solicitați toate informațiile.

Tot până pe 16 decembrie 2019 vor fi stopate și vânzările de biletele de avion pe toate canalele AtlasGlobal: site, aplicație de mobil, rețele sociale.

Nu vreau să fiu pesimist, dar majoritatea companiilor aeriene cu zboruri suspendate au intrat în faliment și nu au mai revenit în zbor. Vom urmări cazul AtlasGlobal și vom reveni cu amănunte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.