blankblank

Bilete avion București – Lisabona de la 425 lei, zboruri directe cu Blue Air

0 1.354

Căutăm mereu cele mai bune tarife pentru călătorii în Europa și pe alte continente. Suntem familiarizați cu prețurile pe diferite rute și ne-am obișnuit cu tarife de la câțiva euro spre destinații ca Milano, Londra, Bruxelles și chiar spre destinații de vacanță.

Ocazional apar tarife bune și pentru destinații mai îndepărtate, cum ar fi Lisabona, Madrid, Barcelona, Moscova sau Dubai. Ce înseamnă un tarif bun? Pentru mine, tariful bun este cel sub prețul minim practicat cu regularitate.

Bilete avion București – Lisabona de la 425 lei

Spre exemplu, un preț bun pentru București – Lisabona înseamnă sub 100 EURO. Iar Blue Air tocmai are un astfel de preț, de 425 lei pentru zboruri dus-întors în perioada 8-11 februarie 2020. Tariful include un bagaj de mână de 10kg și check-in online cu 3 zile înainte de zbor.

bucuresti - lisabona cu blue air, tarife de la 425 lei

Este adevărat că zborul de sâmbătă nu este la o oră prea fericită, ceea ce înseamnă că veți avea doar o singură zi completă pentru a vă bucura de spiritul portughez. Dar, în opinia mea, merită chiar și așa.

Lisabona merită să fie descoperită oricând. Este o metropolă cu adevărat frumoasă. Numeroase obiective turistice și capodopere arhitecturale abia așteaptă să vă primească. Enumerăm Palatul Belem, Castelul Sao Jorge, Igreja de Santa Engrácia-Panteão Nacional, Piata Rossio, Piata Commercio plus multe alte biserici și fortificații. Puteți să faceți o plimbare cu tradiționalul funicular sau puteți degusta tradiționalul desert Pastel de Nata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.