Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Bere la draft, meniu special și costume tradiționale Oktoberfest la bordul avioanelor Lufthansa

În perioada 22 septembrie - 7 octombrie 2018, la Munchen are loc Oktoberfest. Cel mai mare festival al berii adună peste 6 milioane de vizitatori - turiști și localnici. Pentru a marca evenimentul de anul acesta, Lufthansa oferă bere la draft pe 3 zboruri lung-curier cu plecare din Munchen.

0 465

În perioada 22 septembrie – 7 octombrie, are loc Oktoberfest, la Munchen. Pentru a marca evenimentul, Lufthansa a pregătit un meniu special și bere la draft pentru pasagerii business de pe 3 zboruri lung-curier cu plecare din Munchen. Totodată, însoțitorii de cabină vor fi îmbrăcați cu tradiționalul costum bavarez, nu cu uniforma clasică Lufthansa.

Primul zbor targetat a fost operat pe 19 septembrie, pe ruta Munchen – New York. Al doilea zbor vizat a fost operat pe 25 septembrie, pe ruta Munchen – Singapore. Iar al 3-lea zbor ales va fi operat pe 6 octombrie, pe ruta Munchen – Shanghai.

Pasagerii business de pe aceste zboruri se vor putea bucura de meniul special Oktoberfest, dar și de berea proaspătă servită la halbă.

Oktoberfest la bordul avioanelor Lufthansa

Uniforma tradițională bavareză va fi îmbrăcată și de însoțitorii de bord de pe mai multe zboruri europene, care vor fi operate de Lufthansa CityLine. În perioada 5-7 octombrie, uniforma bavareză Oktoberfest va putea fi admirată pe zborurile spre Berlin, Köln / Bonn, Luxemburg, Pisa, Genova, Amsterdam, Rzeszow, Timișoara și Cagliari.

costume-traditionale-oktoberfest-personalul-lufthansa

Revenind la berea servită din butoaie, tradiția a debutat în anii 1960, odată cu lansarea serviciului ”Lufthansa Senator”. După 50 de ani, berea la draft se întoarce pe zborurile Lufthansa. Butoaiele au fost special realizate pentru a putea fi folosite în avioane chiar și la 10 000 de metri altitudine.

bere-draft-avioane-lufthansa-anii-60

În perioada septembrie – octombrie, pasagerii de la Business Class, de pe toate zborurile intercontinentale Lufthansa, vor putea degusta și câteva preparate tradiționale bavareze. Meniul a fost realizat în parteneriat cu experții culinari de la LSG Sky Chefs. Printre preparate: tartar de vițel cu trufe, cremă bavareză cu sos pesto din fistic, carne în sos Riesling.

În perioada Oktoberfest, și personalul Lufthansa de la sol, care lucrează în Terminalul 2 din cadrul Aeroportului München Franz Josef Strauß, va fi îmbrăcat în costumele tradiționale bavareze. Iar lounge-urile Lufthansa din Terminalul 2 va fi mare sărbătoare. Vor fi servite preparate tradiționale și multă bere la draft. Nu vor lipsi tradiționalii cârnați albi bavarezi și covrigii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.