Aplicația Qatar Airways poate fi descarcată și din AppGallery de la Huawei

0 318

Qatar Airways aduce serviciile sale premiate la îndemâna utilizatorilor de smartphone-uri Huawei prin lansarea aplicației mobile pe AppGallery, platforma oficială de distribuție a aplicațiilor Huawei și una dintre primele trei piețe la nivel global.Aplicația mobilă Qatar Airways este tovarășul de călătorie suprem pentru o călătorie perfectă și sigură. Compania aeriană a colaborat cu Huawei pentru a oferi utilizatorilor de telefonie mobilă din peste 170 de țări o modalitate mai ușoară de a-și planifica și gestiona călătoria, limitând în același timp contactul fizic și interacțiunile în toate etapele călătoriei lor.

Funcțiile inovatoare permit rezervarea zborurilor către peste 1.500 de destinații din întreaga rețea Qatar Airways și a rețelelor companiilor aeriene partenere. Pasagerii pot face check-in, pot folosi permisul de îmbarcare mobil, pot selecta locurile preferate și pot obține cele mai recente informații de călătorie.

Aplicatia Qatar Airways poate fi descarcata si din AppGallery de la Huawei.

Funcția aplicației Qatar Airways, „Călătoriile mele”, afișează cele mai relevante informații de călătorie pe un ecran de pornire personalizat pentru fiecare pasager. Utilizatorii aplicației vor vedea ofertele exclusive ale Qatar Airways adaptate acestora, pot folosi camera aplicației mobile și își pot încărca documentele de călătorie sau cardurile de plată în loc să introducă manual informații. Membrii Qatar Airways Privilege Club își pot rezervă o călătorie folosind Cash + Qmiles, își pot valorifică Premiile Privilege Club și își pot gestiona conturile.

Clienții pot descărca aplicația mobilă de la https://uqr.to/taq8.

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.