Antonov An-225 Mriya revine în serviciul comercial, pregătit să transporte volume mari de marfă

0 286

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Antonov Airlines a anunțat repunerea în funcțiune a gigantului An-225 Mriya. Cel mai mare avion din lume poate transporta până la 250 de tone de marfă, ceea ce-l face extrem de util pentru transporturi voluminoase sau livrări de mare tonaj.

La începutul anului, Antonov An-225 Mriya a transportat 1300 de tone de echipamente sanitare si aparatură medicală sptre diferite destinații din Europa, dar și pe alte continente. A fost un avion de bază în lupta cu noul coronavirus.

Periodic, avionul este supus întreținerii, iar săptămâna aceasta va ieși din hangarele Antonov. Se va alătura flotei Antonov, care mai are 7 aeroanve de tip An-124, care pot transporta până la 150 de tone. Mriya are echipamente de încărcare la bord și o cabină ce poate fi presurizată.

Ne așteptăm ca gigantul An-225 să fie solicitat pentru a transporta vaccinul împotriva COVID-19. Conform estimărilor IATA, va fi cea mai amplă operațiune din istoria omenirii. Vor fi necesare peste 8000 de zboruri cu aeronave de capacitate mare, cum ar fi Boeing 747, pentru transportarea vaccinului în toată lumea.

Antonov An-225 Mriya este unic în lume și deține nu mai puțin de 242 de recorduri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.