Animawings a scos la vânzare bilete de avion pe zborurile charter programate

0 1.961

Animawings, noua companie aeriană românească specializată în zboruri charter, a scos la vânzare bilete de avion pe zborurile charter programate.


Dacă până acum, zborurile charter erau dedicate pachetelor turistice (avion + cazare), iată că Animawings a început să vândă și bilete de avion pentru cei ce doresc să călătorească în anumite destinații de vacanță, dar nu vor să fie constrânși legat de cazare.

În acest moment, pe site-ul Animawings există zboruri din România spre destinații ca Dubai, Hurghada, Antalya, Corfu, Zakynthos și chiar Zanzibar. Puteți opta una dintre cele 3 categorii tarifare (Light Wings; Speedy Wings și Comfort Wings).

Tarifele pornesc de la 22 euro/segment pentru zboruri operate pe anumite rute. Pentru Dubai tarifele pornesc de la 137.3 euro/segment, iar pentru Zanzibar tarifele pornesc de la 522.30 euro/segment.

Mai menționăm că, pe 29 ianuarie și 7 februarie, zborurile București – Zanzibar vor fi operate cu aeronavă de tip Airbus A321neo Aegean Airlines. Vă reamintim că Aegean Airlines a cumpărat 25% din noua companie Animawings.

Leave A Reply

Your email address will not be published.