blank

De Ziua Îndrăgostiților, angajații Delta au primit bonusuri în valoare de 1.1 miliarde de dolari

În fiecare an, de 14 februarie, Delta oferă bonusuri angajaților un procent important din profitul înregistrat de companie.

0 842

Pentru angajații Delta, Ziua Îndrăgostiților înseamnă bonusuri. Pentru al 4-lea an consecutiv, Cupidon Delta a fost foarte darnic cu cei aproximativ 80 000 de angajați. Anul acesta au fost oferite bonusuri în valoare de 1.1 miliarde de dolari. În 2017, Delta a obținut profit în valoare de 3.6 miliarde de dolari.

Bonusuri în valoare de 1.1 miliarde de dolari

Ed Bastian, CEO Delta, laudă performanțele obținute de Delta Air Lines, iar toate aprecierile merg către oamenii din companie. A mai declarat: ”Ziua Îndrăgostiților este ziua noastră preferată în fiecare an pentru a sărbători rezultatele incredibile obținute de oamenii noștri”.

Din 2013 și până în prezent, Delta Air Lines a oferit bonusuri angajaților în valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari. Majoritatea angajaților primesc primesc bonusuri în valoare de peste 10% din salariul brut.

bonusuri-delta

Revenind la ziua de azi, cei mai mulți bani i-a primit baza Delta din Atlanta – 378 de milioane de dolari. Evident că aici sunt și cei mai mulți angajați Delta. Cei mai puțini bani au mers la baza Delta din Chicago, doar 3 milioane de dolari, dar aici și numărul angajaților este pe măsură.

Comandații de aeronave au primit bonusuri între 29 000 de dolari și 59 000 de dolari. Cu excepția conducerii superioare, comandanții sunt, în general, cei mai bine plătiți angajați ai companiilor aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.