Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Panasonic Lumix GX9: tehnologie de înaltă performanță într-un corp compact

Modelul Lumix GX9 oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra imagini vibrante, realiste, la o rezoluție excelentă și o redare perfectă a culorilor. Având în vedere portofoliul bogat al Panasonic de camere foto digitale mirrorless cu obiective interschimbabile, Lumix GX9 încorporează o serie de dotări de top, de mare ajutor pentru fotografii amatori care aspiră la profesionalism în fotografie.

0 506

Suntem în căutarea unui echipament foto/video, care să ne ajute în realizarea de materiale multimedia pentru AirlinesTravel. Cerințele sunt mari, multe și am ajuns la concluzia că încă nu s-a fabricat echipamentul dorit de noi.

Panasonic Lumix GX9

Vrem ceva mic, performant, care să ne ajute să surprindem peisajele din călătorii, să mergem la spotting de avioane și chiar să filmăm la calitate foarte bună, de preferat 4K. Vrem să venim în fața voastră cu fotografii și filmulețe cât mai bune.

Zilele acestea, Panasonic a organizat Panasonic Convention, eveniment în cadrul căruia au fost prezentate cele mai noi produse și tehnologii inovative ale sale. Printre noutăți am zărit și Panasonic Lumix GX9.

Informații interesante despre noul mirrorless Panasonic Lumix GX9

– Senzorul Digital Live MOS de 20,3 MPx nu este prevăzut cu filtru low-pass. Rezultă imagini ceva mai clare, cu mai multe detalii.
– Tehnologia Colour Control determină culoarea, saturația și luminozitatea, pentru a capta cele mai corecte nuanțe, în întreg cadrul, de la zonele din umbre până la lumini, cu o atenție deosebită în redarea culorii pielii umane și a cerului.
– Procesorul de imagine Venus Engine asigură realizarea de imagini de înaltă precizie, dar cu aspect natural.
– Sistemul de autofocalizare cu detecția contrastului pe senzor utilizează tehnologia Depth From Defocus. DFD, tehnologie care este aplicabilă doar la folosirea obiectivelor Panasonic.
-Camera poate analiza până la 240 cadre/sec și poate realiza autofocalizarea corectă în circa 0,07 sec (conform CIPA). Fotografie în rafală (AF Single) la 9 cadre/sec și cu autofocalizare continuă la o rafală de 6 cadre/sec, pentru subiectele aflate în mișcare rapidă.
– Cu o rezoluție de 2.760.000 puncte, o acoperire de aproximativ 100% din câmp și un aspect de 16:9, noul vizor electronic asigură un grosisment de 1,39x (0,7x echivalent 135).
– Noul ecran LCD are diagonala de 3 inch și 1.240.000 puncte. Acesta poate fi rabatat în sus până la 80 de grade și în jos până la 45 de grade.
– Lumix GX9 încorporează atât stabilizarea senzorului pe 5 axe de mișcare, cât și pe cea optică, din obiectiv (pe două axe de mișcare).
– Lumix GX9 poate înregistra secvențe video cursive la rezoluție 4 K (3.840 x 2.160 pixeli) la 30 / 25 fps (în țări cu frecvența curentului de 50 Hz), respectiv 30 fps (în țările cu 60 Hz) sau 24p în MP4.
– Pot fi luate fotografii 4K Photo la o frecvență a cadrelor de 30 fps și salvate ca imagini cu echivalent 8 MPx.

Să fie oare ceea ce căutăm noi? Așteptăm să vedem și prețul!

Leave A Reply

Your email address will not be published.