blank

Amsterdam Schiphol a fost votat cel mai bun aeroport al Europei în 2013

0 719

Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost votat, la concursul World Airport Awards, cel mai bun aeroport al Europei pe 2013, marcând astfel al doilea an consecutiv în care Schiphol primește acest premiu prestigios. De asemenea, Schiphol a mai urcat un loc în topul celor mai bune aeroporturi din lume, situându-se astfel pe poziția a treia.

schiphol

Pasagerii au premiat confortul și eficiența zborurilor cu escală în aeroportul Schiphol din Amsterdam, menționând, printre altele, facilitățile de self-service prin care aeroportul devine mai ușor de tranzitat și mai eficient. De asemenea, au apreciat calitatea excelentă și gama variată de produse ce pot fi găsite în galeria comercială a aeroportului Schiphol.

World Airport Awards, cunoscut în industria turismului și ca Passenger’s Choice Awards, este organizat din anul 1999 și este considerat etalon în măsurarea calității aeroporturilor din toată lumea. Pentru ediția din 2013, Skytrax a realizat o anchetă, chestionând mai mult de 12 milioane de călători din peste 100 de țări, asupra calității unui număr de 395 de aeroporturi din toată lumea.

“Felicităm în mod sincer aeroportul Schiphol din Amsterdam și conducerea sa pentru încă un an încununat de succes. Performanța consecventă, vizibilă atât în zonele de relaxare, cât și în cele de tranzit ale aeroportului, indică faptul că aeroportul Schiphol este considerat cel mai bun hub european.”

, a declarat Edward Plaisted, președintele Skytrax.

Știați că …?
– Aeroportul se află pe locul 4 în topul celor mai aglomerate din Europa și pe locul 12 în topul celor mai aglomerate aeroporturi din lume.
– Există diferite atracții interesante, cum ar fi prima bibliotecă din lume ce se află situată într-un aeroport, deschisă în 2010, spre bucuria pasagerilor pasionați de citit, nerăbdători să aibă acces la cele 1200 de cărți, în 29 de limbi diferite, pe lângă muzica ce poate fi descărcată gratuit. De asemenea, există și un muzeu în care pasagerii își pot petrece timpul înainte de a se îmbarca.
– În 2011 a fost inaugurat Airport Park – terminalul verde din aeroportul Schiphol – Amsterdam
– Un mall central face legătura între culoarele de plecare/sosire, având peste 100 de magazine.
– Puteţi să vă relaxaţi într-un scaun cu masaj sau vizitând barul cu oxigen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.