blank

Amsterdam – Belgrad cu KLM, din 13 mai 2021

0 614

KLM lansează zboruri zilnice de la Amsterdam la Belgrad în această vară, marcând o întoarcere în capitala Serbiei după mai bine de trei decenii. KLM înlocuiește Transavia pe această rută și încheie un acord de „code share” cu Air Serbia de la Belgrad la Amsterdam.

Compania aeriană olandeză va lansa inițial un serviciu care va fi operat pe o perioadă de trei săptămâni, începând cu joi 13 mai. Cursele vor fi operate în zilele de joi, sâmbătă și duminică, cu aeronave de tip Embraer. Apoi, începând cu 14 iunie, frecvența va crește la un zbor zilnic.

Amsterdam – Belgrad cu KLM.

KL1905 Amsterdam 09:30 – 11:55 Belgrad
KL1906 Belgrad 12:30 – 15:10 Amsterdam

Când KLM va lansa ruta de la Amsterdam la Belgrad, va înlocui Transavia, subsidiara low-cost a KLM care operează zboruri către Belgrad încă din aprilie 2017. Transavia opera șase zboruri săptămânale spre Belgrad, utilizând aeronave Boeing 767, astfel încât sosirea KLM va fi o reducere a capacității. Transavia a avut un acord de „code share” cu KLM, astfel încât KLM putea folosi zborurile Transavia pentru a-și alimenta rețeaua globală din Amsterdam Schipol.

Sistemul de rezervare indică faptul că KLM nu mai vinde locuri pe zborurile Air Serbia de la Belgrad la Amsterdam, chiar dacă Air Serbia va vinde bilete pe zborurile KLM. Procedând astfel, Air Serbia este în continuare capabilă să alimenteze rețeaua regională din Belgrad. Din acest motiv și pentru că KLM zboară deja zilnic, Air Serbia va opera doar 5 zboruri săptămânale spre Amsterdam, în această vară, comparativ cu 10 zboruri săptămânale, câte opera în 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.