blank

American Airlines oferă gratuit LIVE TV pe zborurile interne

American Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriene la nivel global, a anunțat că oferă gratuit televiziune live pe zborurile interne.

0 619

American Airlines, compania aerienă cu cea mai mare flotă din lume (inclusiv subsidiarele), a anunțat că va oferi gratuit televiziune live pe zborurile interne din Statele Unite.

Serviciul a fost activat pe primele 100 de avioane, care operează zboruri în SUA. În 2019, American Airlines are în plan să ofere internet de mare viteză și televiziune live în peste 700 de avioane cu un singur culoar.

American Airlines oferă gratuit LIVE TV

Prin intermediul servicului LIVE TV, pasagerii se pot bucura de transmisiunile live a peste 12 canale TV: Bravo; CBS; CNBC; CNN; Disney Channel; ESPN; FOX; NBC; NFL Network; Telemundo; TNT; USA.

Pasagerii pot urmări gratuit aceste canale prin intermediul propriilor gadgeturi: laptop, tableta sau smartphone. Serviciul de divertisment American Airlines cuprinde numeroase filme și emisiuni de divertisment.

Live TV poate fi accesat în peste 100 de avioane American Airlines, inclusiv în toate cele 48 de aeronave Airbus A320 și în peste 60 de avioane A319. Totodată, prin intermediului sistemului Gogo 2Ku, la bordul acestor avioane există și internet Wi-Fi de mare viteză.

American Airlines are în plan să echipeze întreaga flotă continentală și lung-curier cu servicii multimedia de calitate. Să ofere acces gratuit la internet de mare viteză și la transmisiuni live a unor posturi de televiziune. Ținând cont de dimensiunea flotei, nu va fi ușor :).

Dacă aveți în plan să călătoriți cu avionul între orașele americane, să luați în calcul și beneficiile de genul acesta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.