American Airlines a anunțat reluarea zborurilor spre Sydney

0 169

După patru luni de pauză, American Airlines a anunțat reluarea zborurilor spre Sydney. De la începutul lunii ianuarie 2022, va relua zborurile pe ruta Los Angeles – Sydney. Vă reamintim că American Airlines a suspendat zborurile spre Sydney din cauza restricțiilor de călătorie, de la sfârșitul lunii august 2021.Membru Oneworld și partener Qantas, American Airlines a anunțat că va relua zborurile din Los Angeles spre Sydney, pe 4 ianuariel. Astfel zborul zilnic AA73 va decola la ora 22:50 din Los Angeles și va ateriza la Sydney la ora 09:00, ziua următoare. Zborul de retur AA72 va decola la ora 11:15 și va aterizat la Los Angeles la ora 06:00, ziua următoare. Durata zborurilor va fi de aproximativ 14 ore.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 787-9 Dreamliner. Noile avioane Dreamliner American Airlines sunt configurate astfel: 30 de locuri la business, 21 de locuri la premium economy, 234 de locuri la economy.

Pe această rută va zbura și Qantas, care a anunțat reluarea zborurilor Sydney-Los Angeles și Melbourne-Los Angeles, de la sfârșitul lunii decembrie.

United Airlines și Delta Air Lines au continuat să zboare între cele două destinații, United folosind avioane Boeing 787 Dreamliner, în timp ce United zboară cu Airbus A350 XWB.

Leave A Reply

Your email address will not be published.