blank

Alitalia anulează mai multe rute în Europa

Alitalia renunță la rute europene!

0 1.509

Alitalia trece printr-o perioadă grea. La finalul anului trecut, conducerea Alitalia a aprobat a doua fază de dezvoltare a companiei. Aceasta prevede: dezvoltarea rețelei de rute lung-curier; eficientizarea operațiunilor și reducerea cheltuielilor; optimizarea acordurilor comerciale cu alte companii; creșterea productivității.

Însă cel mai controversat punct din a doua fază de dezvoltare este legat de disponibilizarea unui număr semnificativ de angajați. Sindicatele Alitalia sunt revoltate și se opun acestei acțiuni.

Rute Alitalia anulate

Totodată, Alitalia ia în calcul optimizarea operațiunilor în Europa. Conform routesonline.com, Alitalia va renunța la zeci de zboruri europene, iar unele rute vor fi închise. Printre rutele la care se va renunța se regăsește și Roma – București, data ultimului zbor fiind programată pentru 31 ianuarie 2017.

Mai jos aveți o listă cu rutele Alitalia afectate de noul plan operațional. Noile modificări vor fi aplicate după 1 februarie 2017.

Roma Fiumcino – București – rută anulată
Roma Fiumcino – Marsilia – reducere de la 10 zboruri săptămânale la 4 zboruri săptămânale (7 zboruri săptămânale din 26 martie 2017)
Roma Fiumcino – Moscova Sheremetyevo – reducere de la 2 zboruri zilnice la 1 zbor zilnic
Roma Fiumcino – Tel Aviv – reducere de la 33 de zboruri săptămânale la 21 zboruri săptămânale
Roma Fiumcino – Valencia – rută anulată
Milano Linate – Berlin Tegel – rută anulată
Roma Fiumicino – Milano Malpensa – rută anulată

Ținând cont că 2017 este la început, nu excludem să apară și alte modificări operaționale!

Leave A Reply

Your email address will not be published.