fbpx 31 ianuarie 2017, data ultimului zbor direct București - Roma cu Alitalia

31 ianuarie 2017, data ultimului zbor direct București – Roma cu Alitalia

5 3.200
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Alitalia se retrage din România. După renunțarea la ruta București – Milano, care a avut loc în iunie 2016, Alitalia renunță și la ruta București – Roma.

Ultimul zbor direct București – Roma cu Alitalia

Conform site-ului Alitalia, ultimul zbor direct București – Roma va fi operat pe 31 ianuarie 2017. Orarul ultimelor zboruri Roma – București – Roma cu Alitalia:

AZ 494 Roma 15:10 – 18:15 București
AZ 495 București 19:05 – 20:15 Roma

Motivele oficiale încă nu au fost comunicate, dar cu siguranță ține de partea comercială. Conform unor declarații făcute de Cramer Ball, directorul executiv Alitalia, compania aeriană trece printr-o perioadă critică.

Urmează 2 luni grele pentru Alitalia, timp în care se caută soluții pentru reducerea pierderilor și optimizarea cheltuielilor. Cramer Ball solicită sprijinul sindicatelor, a angajaților și autorităților să tragă în aceeași direcție pentru o Alitalia profitabilă.

Planurile Alitalia cuprind: dezvoltarea rețelei de zboruri lung-curier, optimizarea flotei și restructurarea de personal.

5 Comentarii
  1. […] 31 ianuarie 2017, data ultimului zbor direct București – Roma cu Alitalia […]

  2. […] o ofertă atractivă de la Alitalia. Operatorul aerian italian se va retrage din România odată cu operarea ultimului zbor pe 31 ianuarie 2017. Însă acest lucru nu vă împiedică să profitați de noua promoție la biletele de […]

  3. […] ianuarie 2017, data ultimului zbor direct București – Roma cu Alitalia. Totodată, 31 ianuarie 2017 este data la care Alitalia părăsește piața din […]

  4. […] europene, iar unele rute vor fi închise. Printre rutele la care se va renunța se regăsește și Roma – București, data ultimului zbor fiind programată pentru 31 ianuarie […]

  5. […] Alitalia intenționează să crească numărul de zboruri din Italia spre cele două Americi, o piață foarte importantă pentru transportatorul italian, și să dezvolte operațiunile din Milano Linate, Sicilia și Sardinia. Compania va reevalua opțiunile transatlantice pentru a crește numărul zborurilor pe rutele existente și pentru a adăuga noi destinații în cele două Americi. O serie de modificări vor fi făcute și pe zborurile scurte și medii din Europa. Vă reamintim că Alitalia a părăsit piața din România. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.