blank

AirHelp lansează abonamentele Airhelp Plus

0 453

AirHelp, una dintre cele mai mari companii de recuperări compensații în urma zborurilor anulate sau întârziate, a lansat abonamentele AirHelp Plus.

Vă informăm că există o lege a pasagerului aerian pe baza căreia puteți obține despăgubiri de la companiile aeriene în urma zborurilor anulate sau întârziate din culpa companiei. Există niște teremene și condiții pe baza cărora se stabilește ce zbor anulat sau întârziat este eligibil pentru astfel de compensații. În acest context, puteți face un claim (o solicitare de despăgubire) direct la compania aeriană sau, ca să scăpați de bătăile de cap, apelați la o firmă specializată în astfel de claimuri.

Abonamentele AirHelp Plus

Ca orice serviciu, este supus comisionării. În mod normal, AirHelp percepe un comision (procent) doar în cazul claimurilor valide și plătite, bani ce sunt opriți din compensația obținută.

Pentru a veni și mai mult în sprijinul pasagerilor afectați de aceste zboruri anulate sau întârziate, Airhelp a lansat aceste abonamente AirHelp Plus: Essential (19.99 euro/an) și Complete (49.99 euro/an). Abonamentele sunt nominale. Poate vă întrebați de ce ar fi util un astfel de abonament, mai ales dacă obișnuiți să zburați foarte mult în fiecare an.

Essential (19.99 euro/an) și Complete (49.99 euro/an)

Pe baza abonamentului AirHelp Plus Essential, AirHelp vă ajută să recuperați compensații de până la 600 euro pentru zborurile anulate sau întârziate (fără a mai percepe comisione); vă ajută să primiți rambursări de până la 6000 euro din cheltuielile suplimentare pe care le-ați făcut din cauza zborurilor anulate sau întârziate; puteți obține despăgubiri de până la 1400 euro pentru bagaje pierdute / deteriorate / întârziate și vă oferă asistență prin live chat. AirHelp anunță că va procesa gratuit toate solicitările membrilor AirHelp Plus, în conformitate cu termenii și condițiile stabilite și în baza drepturilor pasagerului aerian.

Abonamentul AirHelp Plus Complete include toate serviciile de la AirHelp Plus Essential + acces în saloanele din aeroporturi. Se va primi un voucher pentru acces gratuit la salonul aeroportului atunci când este detectată o întârziere a zborului de peste 1 oră sau o anulare a zborului cu 6 ore înainte de plecare. Valabil în aproape 1.200 de saloane din peste 600 de aeroporturi din lume. Pe lângă acces, veți primi și toate facilitățile incluse.

Aceste drepturi sunt valabile în Europa (pe baza regulamentului CE261), Convenția de la Montreal sau în funcție de regulile impuse de fiecare țară din afara Europei. indiferent de prețul biletului sau de compania aeriană. Compensațiile pot fi obținute îndiferent de compania aeriană sau de prețul biletului, doar în cazul zborurilor întârziate / anulate sau suprarezervate eligibile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.