blank

Atac terorist pe Aeroportul Internațional Ataturk Istanbul

1 885

Seara zilei de 28 iunie va rămâne în istoria aviației ca fiind una de doliu. Trei teroriști kamikaze s-au aruncat în aer, marți seară, la intrare în terminalul internațional al aeroportului Ataturk din Istanbul.

Primele informații anunță 41 de morți și peste 239 de răniți (109 au necesitat spitalizare). Conform presei internaționale, ISIS a revendicat atentatul. Putem spune că ISIS lovește din nou și o face tot într-un aeroport european.

Atac terorist pe Aeroportul Internațional Atatürk Istanbul


Zeci de zboruri întârziate, mii de persoane blocate în aeroport, dar și mai dureros este faptul că sunt zeci de răniți și morți. Pentru Turcia, valul atentatelor pare că nu se mai oprește…

Aeroportul Internațional Ataturk Istanbul este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. Sunt zboruri spre 284 de destinații din 113 țări. Un astfel de atac terorist cu siguranță va afecta traficul aerian în zonă.

Este și un grup de români blocat în zona liberă a aeroportului din Istanbul.

Conform Pro TV, Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a precizat: „Exista un grup de romani blocati in zona libera, dupa controlul pasapoartelor, cu care echipa consulara tine legatura telefonic. Sunt romani care asteptau sa plece cu o cursa Turkish Airlines si care nu a mai decolat”.

Totul este un haos acum. Vom reveni cu mai multe informații după ce se va mai liniști situația.

Leave A Reply

Your email address will not be published.