blank

Airbus la Dubai Airshow 2017

În perioada 12-16 noiembrie 2017, va avea loc Dubai Airshow 2017. Marele producător european - Airbus - va fi prezent cu aeronave comerciale și militare, cu elicoptere și sisteme spațiale, dar și cu tehnologii dedicate viitorului. Airshow-ul din Dubai a fost lansat în 1986 și a ajuns un mare târg de referință la nivel global.

0 594

Airbus va participa cu toate cele mai noi tehnologii: aeronave comerciale, avioane militare, elicoptere și sisteme spațiale.

Airbus la Dubai Airshow

În zonele de expunere statică, o mulțime de aeronave reale dezvoltate de Airbus vor putea fi admirate. Printre acestea va fi și un A350-900, care va efectua, de asemenea, un zbor demonstrativ. În plus, Airbus va expune și business jet-ul ACJ319ceo în parteneriat cu Comlux.

La capitolul Defence and Space, Airbus va expune aeronave ca A400M din nouă generație și aeronava militară de transport și misiune EADS CASA C-295.

Standul Airbus va prezenta și un portofoliu cuprinzător cu sateliți, inclusiv SES-12 – un satelit de telecomunicații extrem de puternic și flexibil. Vizitatorii pot afla, de asemenea, despre Zephyr, un pseudo-satelit de înaltă altitudine (HAPS), care funcționează exclusiv pe bază de energie solară.

Vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze noua cabină Airbus A330neo Airspace. Utilizând echipament special VR, oaspeții vor putea să zboare prin Stația Spațială Internațională, să experimenteze elicopterul H160, să se așeze în interiorul cabinei unui A400M în timp ce se decolează de pe un teren accidentat sau să exploreze ultimul interior al cabinei „Airspace”.

Și cu siguranță nu vor lipsi zborurile demonstrative! Dubai Airshow 2017 va avea porțile deschise în perioada 12-16 noiembrie 2017.

Leave A Reply

Your email address will not be published.