fbpx Airbus A380 Emirates - Hard Landing la Düsseldorf

Airbus A380 Emirates – Hard Landing la Düsseldorf

Pe 5 octombrie, pasagerii zborului Dubai - Düsseldorf, care s-au aflat la bordul unui Airbus A380 Emirates, au avut parte de o aterizare specială și palpitantă.

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Aeroportul din Düsseldorf este renumit pentru vânturile de forfecare și pentru vestitele aterizări cu vânt din lateral (crosswind landing).

V-am prezentat numeroase aterizări spectaculoase de la Düsseldorf, dar nu există comparație cu ceea ce au filmat colegii de la Cargospotter.

Airbus-A380-Emirates-hard-landing

Hard Landing la Düsseldorf

O aeronavă Airbus A380 Emirates a avut parte de ”Hard Landing” în timpul unei furtuni. La început totul pare normal, piloții aplicând procedurile de aterizare specifice condițiilor meteo severe cu vânt din lateral. Nimic nu avea să anticipeze ce urma după touchdown.

După ce roțile au atins solul (touchdown), aeronava a început să ”danseze” ca o mașină de curse în drifturi. În tot acest timp, piloții au depus eforturi considerabile pentru a alinia avionul cu pista. Acest film arată abilitățile incredibile ale piloților și nivelul de pregătire. Vorbim totuși de un Airbus A380.

Totul s-a terminat cu bine, dar oare pasagerii cum au simțit această aterizare?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.