Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Paris – Seattle cu Air France, din 25 martie 2018

Începând cu 25 martie 2018, Air France va oferi clienților zboruri regulate între Paris-Charles de Gaulle și Seattle (Washington, SUA).

0 255

Vor fi operate până la cinci zboruri săptămânale, în zilele de marți, miercuri, joi, vineri și duminică, între cele două orașe.

Air France va folosi aeronave de tipul Boeing 777-200ER, care vor fi echipate cu cele mai recente cabine business, premium economy și economy. Aeronavele vor avea o capacitate cuprinsă între 280 și 312 de locuri.

Orarul zborurilor Paris – Seattle cu Air France

AF338 Paris 13:10 – 14:20 Seattle
AF355 Seattle 16:30 – 11:10+1 Paris

În timpul sezonului de iarnă 2017-18, Air France va zbura spre 12 destinații din Statele Unite. Vă reamintim că Air France zboara din Paris-Charles de Gaulle și Paris-Orly spre: Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, JFK, San Francisco, Seattle și Washington.

Revenind la Seattle, acesta este un oraș înconjurat de apă și vegetație luxuriantă. Totodată, este un oraș hibrid, cu identitate semi-industrială. Indiferent de tipul călătoriei, Seattle vă va încânta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.