Airbus A321LR, vopsit în livery aniversar ”70 de ani” Gulf Air

0 252

Gulf Air, transportatorul aerian național al Regatului Bahrain, a recepționat noul său Airbus A321LR, care a aterizat la noul terminal al Aeroportului Internațional Bahrain, vineri, 5 februarie 2021.

Aeronava este vopsită într-un livery special “Golden Falcon” pentru a marca a 70-a aniversare Gulf Air. Prezintă designul iconic și vintage al companiei aeriene din secolul trecut.

După livrarea sa de la baza Airbus din Hamburg, Germania, noul A321LR Gulf Air va opera zboruri pe distanțe lungi spre destinații europene, dar și spre destinații în cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului (Gulf Cooperation Council). Aceasta este a doua aeronavă dintr-o comandă de 17 x A321neo, dintre care 8 sunt echipate cu scaune care se pot transforma în paturi complet plate.

Gulf Air a fost prima companie aeriană din Orientul Mijlociu care a introdus paturi complet plate pe acest tip de aeronavă.

Noile avioane Airbus A321neo / LR Gulf Air vin echipate în 2 clase confortabile: 16 locuri la Business Class și 150 de locuri la Economy Class. Menționăm că scaunele de la Business Class sunt Falcon Gold și se pot transforma în paturi complet plate.

Propulsia avioanelor Airbus A321neo / LR Gulf Air este asigurată de motoarele CFM LEAP-1A. La bord, pasagerii se vor putea bucura de internet wireless de mare viteză.

Leave A Reply

Your email address will not be published.